Liitu uudiskirjaga

 

Tutvustus

 

Inspireeritud Taevast, inspireeritud Maast, valmistatud Maa ja Taeva vahel... Sellest paremini ei oska ma oma loomingut kirjeldada. Inspiratsiooni saan ma kõikjalt – kristallidest, loodusest, oma laste joonistustest jne. Aga tõeline ideede meteoriidisadu algab nendel hetkedel, kui pea on mõtetest tühi, andes ruumi inspiratsioonile.

Ehete tegemine on olnud, ja on siiani, minu jaoks väga põnev ja intensiivne kogemus. Kristallid, kuld ja hõbe on avanud minu jaoks imeliste avastuste maailma, kus jätkub lõputult võimalusi nendega töötamiseks.

Suurem osa ehetest valmib kõigepealt paberil joonisena. Kuigi paberil on visioon ehtest olemas, ei tea iial, milline ta lõplikult välja tuleb, sest ehe võtab alles oma kuju. See protsess võib võtta päevi, nädalaid või isegi kuid. Mõnel juhul valmib ehe kiiresti, kuid mõnikord võib minna tunduvalt rohkem aega, et ideaalse tulemuseni jõuda.

Kristallidega tegelemine on väga terapeutiline kogemus ja soovitan seda kõigile. Kristalli endaga kaasas kandmine, kas siis ehte kujul, lihvitud või isegi lihvimata kristallina, omab ravivat mõju. Paljud on kindlasti tundnud, et mõni kindel kivi justkui tõmbab enda poole ja jääb kauaks meelde. Pole vahet, kas oled leidnud ta rannaliivalt, metsast või ehtepoest, igal kivil ja kristallil on oma energia. Sellisel juhul soovitan selle kivi endale jätta, sest öeldakse, et kristallid valivad endale ise omanikud, tuleb lihtsalt osata nende kutset kuulda. Ja need, kes ei usu kristallide ravivõimesse, võivad lihtsalt nautida nende lummavat ilu.

Tänan külastamast ja ma loodan, et leiate mu kodulehelt midagi, mis puudutab te hinge, sest kõik ehted olen ma teinud hoole ja armastusega. Varem valminud ehteid saab vaadata lehel www.myhandmadejewellery.com.

 

Ene Lumi